Koduleiva valmistamise koolitus

Koduleiva valmistamise koolitus

31. märts kell 18.00

Pole midagi imelisemat, kui koduse värskelt ahjust tulnud leiva lõhn, mida lisaks täiskasvanutele, hakkavad ka lapsed kiirelt armastama. Kutsumegi teid avastama, kuidas valmistada kodustes tingimustes ise leiba. 

 

Koolitusel käime läbi erinevad etapid:

  • juuretis: säilitamine ja valmistamine
  • kört: hapendamine
  • leivataigna valmistamine
  • lisandite kasutamine
  • küpsetamine
  • valmis leiva säilitamine

Iga osaleja saab kaasa õpetuse ja juuretise, et ise hakata kodus leiba valmistama.

Miks koduleib:

  • pole mõnusamat traditsiooni ja magusat maja täitvat lõhna, mis kutsub laua taha kogu pere
  • koduleib säilib kauem ning on söödav 2-3 nädalat
  • kodus küpsetades kasutatakse juuretist, millega jääb ära pärmi ja säilitusainete kasutmine
  • leiba on võimalik teha oma fantaasia ja maitsete järgi, kus on võimalik kasutada seemneid, pähkleid, puuvilju, marju, päikesekuivatatud tomateid, liha või lausa kala.

Koolituse hind: 12 eurot inimene

Koolituse aeg: 31.03.2011 kell 18.00

Toimumiskoht: Mähe asumis, eramajas

NB! Kellel väikesed lapsed siis neid võib kaasa võtta ja neile on ruumi mängimiseks. Koolitus sobib ka meestele. Kohtade arv on piiratud.

 

Koolitusele registreerimiseks ja lisainfoks kirjuta: kicuke@gmail.com

NB! Kui soovid koolitusel osaleda aga aeg ei sobi, siis anna märku ja tehakse lisakoolitus teisel ajal.